Werknemers

Werkgevers geven veel geld uit aan de pensioenregeling van hun werknemers. Zonde om de werknemers dan niet te vertellen wat er allemaal is geregeld en hoeveel geld hiervoor wordt betaald. Daarnaast is het voor werknemers erg belangrijk om inzicht te hebben in hun financiƫn als ze gestopt zijn met werken. Vaak hebben ze hier een te rooskleurig beeld van en denken ze zelfs eerder te kunnen stoppen met werken. Hiervoor is veel geld nodig!

Op twee manieren kunnen wij uw werknemers uitleg geven over hun pensioenregeling:

Basis

Een basis uitleg is een groepspresentatie waarin we:

  • Uitleg geven over de pensioenregeling
  • Vertellen wat wordt verzekerd
  • Met rekenvoorbeelden aangeven hoeveel geld er wordt betaald
  • Individuele keuzemogelijkheden bespreken
  • Een demonstratie geven van de werknemersportal

Individueel

Bij een individuele uitleg loggen we, met uw werknemer, in op de portal van de pensioenuitvoerder. Wij laten de werknemer zien welke informatie in de portal aanwezig is en wat de (reken)mogelijkheden van de portal zijn. Uiteraard beantwoorden we tijdens deze individuele demo ook vragen over de pensioenregeling.

Wij kunnen ook een financieel Totaalinzicht voor uw werknemer opstellen. Hierin nemen we de totale financiƫle situatie van A tot Z mee. Van inkomen tot vermogen. Van spaargeld tot beleggingen.

Alle ins en outs over onze individuele uitleg aan werknemers, vindt u op www.metpensioenplan.nl.

Als u een van bovenstaande tools wilt inzetten, vragen wij u om eerst contact met ons op te nemen. U kunt ons dan exact vertellen wat u wenst en wilt bereiken en wij vertellen u dan wat dit gaat kosten.

background

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.